Creare și design logo

Este timpul să fii pe aceeași pagină cu clienții tăi!

Frumusețea unui logo?

Faptul că fiecare privitor vede în el ce vrea sau ce simte în acel moment. Tot de aici apar și neconcordanțele între ceea ce a vrut compania să transmită și ceea ce a înțeles consumatorul.

Iar pentru a evita să îngroși rândurile companiilor care au provocat situații hilare (și costisitoare) din acest motiv, trebuie să te asiguri că ești pe aceeași pagină cu clienții tăi. Serviciile de design logo oferite de agenția Multimedia îți oferă:

  • Logo-uri ușor de înțeles, care transmit mesaje clare și univoce
  • Logo-uri perfect adaptate brandului și afacerii tale, precum și publicului-țintă
  • Logo-uri originale, create de la zero, centrate pe nișa și pe viziunea business-ului tău
Creare și design logo
Gradient-Box-Multimedia
Creare și design logo
Gradient-Wide-Multimedia

Generăm idei și le transpunem într-un logo design profesionist!

Atunci când te gândești la o imagine unică și sugestivă pentru brandul tău, este posibil să ai o mie de idei sau… niciuna.

Indiferent care este situația, analizăm împreună specificul business-ului tău, îl înțelegem în profunzime, generăm idei de logo design și o implementăm pe cea mai bună.

Rezultatul? O identitate vizuală marcantă pentru afacerea ta!

Între concept și metaforă

Unor nișe li se potrivește un logo clar, fără echivoc, iar pentru alte nișe este mai potrivit un logo abstract, artistic, creativ, cu valențe de metaforă.

Indiferent ce ai nevoie pentru business-ul tău, noi creăm! Bineînțeles, ne asigurăm că prin acest logo transmitem exact ce trebuie și cum trebuie consumatorilor, pentru a fi pe aceeași lungime de undă cu ei!

Creare și design logo
Gradient-Wide-Multimedia
Creare și design logo
Gradient-Wide-Multimedia

Un stil pentru fiecare brand!

Niciun business nu este la fel cu altul. De aceea, niciun logo creat de noi nu va semăna cu altul. Pentru fiecare brand, creăm de la zero logo-ul perfect.

Alegem stilul noului logo în acord cu tema site-ului tău, cu vocea brandului tău și în conformitate cu viziunea afacerii tale.

În acest mod, vom crea un logo cu un stil perfect adaptat business-ului tău și publicului tău țintă!

Vreau un logo de neuitat!