Despre noi

Echipa Multimedia

Bună! Noi suntem echipa Multimedia. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii profesionale complete pentru afacerea ta online.

Avem o echipă permanentă de 4 specialiști în webdesign și colaboratori de încredere pentru serviciile conexe.

Faptul că suntem o echipă mică ne facilitează procesul de comunicare internă, astfel încât fiecare dintre noi să ofere ce are mai bun fiecărui client în parte. Orice nou site pe care îl creăm este un proiect căruia îi dedicăm atenția noastră 100%. Ne asigurăm că avem doar clienți 100% mulțumiți de serviciile oferite de noi.

De ce să lucrezi cu noi?

Îți oferim mai jos doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să ne alegi:

  • Suntem o echipă mică, astfel încât lucrăm cu un număr limitat de proiecte. Fiecare nou proiect și fiecare nou client beneficiază de atenția și implicarea noastră maximă!
  • Comunicarea cu tine va fi rapidă și ușoară. Vei primi răspuns la solicitările și întrebările tale într-un timp record, fără a fi nevoit să aștepți zile întregi ca să primești un semn de la noi.
  • Fiecare membru al echipei noastre este un specialist pe domeniul său. Nu am angajat oameni doar ca să ne lăudăm cu un mare număr de angajați. Puțini, dar buni! 🙂
  • Oferim servicii complete pentru orice afacere online la început de drum sau cu experiență. În loc să lucrezi cu agenții separate pentru a obține diverse servicii, lucrezi cu Multimedia și beneficiezi de toate serviciile în același loc. În acest mod, site-ul tău va avea un aspect constant și o tematică uniformă de la o pagină la alta, atât în ceea ce privește designul, cât și în ceea ce privește contentul și optimizarea.
  • Fiind o agenție mică, discutăm de la egal la egal cu clienții noștri. Decidem împreună exact ce ai nevoie și negociem un preț corect pentru afacerea ta, fie ea mică, foarte mică, medie sau mare.

După ce vei lucra cu noi, vei descoperi singur toate celelalte avantaje de care clienții noștri beneficiază lucrând cu echipa Multimedia!

Ce servicii oferim?

Răspunsul scurt este: toate serviciile de care ai nevoie! Răspunsul lung este:

  • servicii de creare website-uri de prezentare și magazine online,
  • servicii de branding, marketing și promovare,
  • servicii de redesign și mentenanță pentru website-uri,
  • servicii de creare logo, bannere și grafică pentru print,
  • servicii de optimizare SEO și content writing.

Toate serviciile pentru afacerea ta online, de la A la Z, într-un singur loc!

Misiunea noastră

❎ Nu ne-am propus niciodată să creăm câte două site-uri pe zi, greu navigabile, neoptimizate și cu un design demn de anii ‘90. Nu ne interesează să avem proiecte fără număr în portofoliu.

✅ Însă ne interesează calitatea. Preferăm să realizăm un număr redus de site-uri, însă fiecare proiect în parte să devină unul de succes – atât pentru noi, cât și pentru clienții noștri.

Cel mai mult ne bucură momentul în care un client mulțumit ne sună și ne spune: “Hei, am un prieten care are nevoie de un site. Vreau să i-l faceți tot voi!”. Acesta este momentul în care echipa noastră sărbătorește – încă un client complet mulțumit în portofoliul nostru!

Viziunea noastră

Ai observat vreodată că există foarte multe site-uri care par trase la xerox, arată identic și au doar câteva bannere schimbate? Acestea sunt site-uri create pe bandă rulantă, peste noapte, cu o temă predefinită instalată în câteva minute și doar cu câteva imagini schimbate.

Adevărul este că noi ne-am săturat să vedem astfel de site-uri. Am vrea să vedem mai multe site-uri corect realizate, individualizate în funcție de specificul fiecărei afaceri în parte și cu un design demn de “secolul vitezei”. Nu avem puterea să le corectăm pe toate, dar stă în puterea noastră să facem PENTRU TINE un site cu adevărat personalizat, care să ofere o experiență unică și deosebit de plăcută pentru clienții tăi!

Dacă vrei un site într-adevăr funcțional și realizat corect, cu simț de responsabilitate și orientat spre publicul tău țintă, alege-ne cu încredere! Vrem să te adăugăm și pe tine în lista noastră de clienți 100% satisfăcuți de serviciile noastre!

Tu vrei un site cu adevărat profesionist?

Ce spun clienții noștrii ?

Recomand cu plăcere agenția Multimedia oricui are nevoie de un site. Au fost foarte profesionali încă de la început, mi-au înțeles afacerea foarte bine și tot ce am lucrat cu ei a mers strună. Vom împreună și pe viitor, inclusiv pentru promovarea online a afacerii noastre. Site-ul creat de ei a prins foarte bine la publicul nostru.

Corina C.

Am mai lucrat și cu alte agenții digitale pentru diverse proiecte, însă cea mai bună relație am dezvoltat-o cu Multimedia. Tot ce am vrut s-a implementat rapid și atunci când nu am înțeles diverse aspecte tehnice mi s-a explicat totul cu răbdare și mi s-au recomandat cele mai bune și mai prietenoase soluții cu bugetul meu.

Casian P.

Sunt fotograf și înainte să am site interacționam cu oamenii doar pe Facebook. De când am site-ul făcut de Multimedia, primesc mesaje de contact de pe site aproape zilnic. Îmi pare rău că nu am făcut site-ul de mai mult timp. Mulțumesc întregii echipe pentru site-ul pe care mi l-ați făcut!

Alexandru B.

Recomand agenția Multimedia. Au fost foarte prompți și mi-au livrat site-ul într-un timp scurt. Am lucrat foarte ușor cu ei, mi-au răspuns chiar și pe whatsapp când am avut diverse idei să le transmit. Inclusiv pe partea de SEO m-au ajutat foarte mult pentru că eu nu prea mă pricepeam.

Felicia S.

Sunt foarte mulțumită de site-ul făcut de. Este un site perfect pentru cabinetul meu stomatologic. Arată foarte bine și transmite încredere celor care vor să îmi devină pacienți. Vă mulțumesc tuturor pentru că ați avut răbdare cu mine și cu lipsa mea de cunoștințe tehnice și ați făcut totul așa încât să fiu mulțumită.

Adelina B.

Suntem foarte mulțumiți de magazinul online realizat. Arată bine și categoriile sunt clare și au un meniu care se deschide frumos. Consider că am primit un site care valorează mai mult pe viitor decât ce am plătit eu acum pentru el. Vă mulțumesc pentru sfaturile de care am beneficiat pe parcursul colaborării noastre!

Adriana C.