Mentenanță website

Monitorizare în permanență pentru un site performant

Așa cum o mașină trebuie să fie întreținută pentru a funcționa bine pe termen lung, la fel și website-ul tău are nevoie de mentenanță permanentă.

Atunci când îți faci un site, nu îl faci pentru o lună sau pentru un an, ci îl vrei funcțional pe toată durata de viață a afacerii tale.

Tehnologia evoluează, iar site-ul tău trebuie să o urmeze pentru a se păstra în topul preferințelor clienților. Prin serviciile noastre de mentenanță web, îți oferim:

  • Monitorizare și updatare constantă a funcționalităților site-ului tău
  • Îmbunătățire permanentă a securității site-ului și datelor
  • Garanția că site-ul tău este sănătos și pregătit să îți susțină afacerea în orice moment
Mentenanță website
Gradient-Box-Multimedia
Mentenanță website
Gradient-Wide-Multimedia

Ajutorul de care ai nevoie

Știm, întotdeauna trebuie să faci un update al temei sau al aplicațiilor, un back-up, trebuie să rulezi teste și așa mai departe.

Aceste activități nu doar că îți consumă timpul, însă, dacă nu sunt executate corect, pot produce erori care să îți dea site-ul peste cap și să îți întrerupă activitatea. Soluția? Bazează-te pe echipa Multimedia, ajutorul profesional de care ai nevoie!

Monitorizare constantă a site-ului tău

Activitățile de mentenanță pentru site-ul tău sunt un job full-time în sine: monitorizare, verificări de rutină, update-uri, back-up-uri, verificări de securitate, rularea testelor de performanță, raportarea și corectarea erorilor etc.

Te poți baza pe noi, echipa Multimedia, pentru monitorizarea constantă a site-ului tău și activități de mentenanță executate corect și la timp!

Mentenanță website
Gradient-Wide-Multimedia
Mentenanță website
Gradient-Wide-Multimedia

Poți fi liniștit! Site-ul tău este în siguranță!

Atunci când o echipă de profesioniști se ocupă de site-ul tău și execută la timp toate procedurile de mentenanță, ești liniștit. Site-ul tău este în siguranță. Funcționează impecabil în orice moment, fără episoade de down-time.

Datele tale și ale clienților tăi sunt securizate. Vrei să fii sigur că site-ul tău este pe mâini bune? Apelează la serviciile de mentenanță oferite de echipa Multimedia!

Solicită servicii de mentenanță pentru website-ul tău!